Ostatní

Děkujeme Vám za rok 2012

Editmax

Dříve jsem si myslel, že spravovat a udržovat web není zase tak těžké, ale nyní jsem se přesvědčil o opaku. Je to docela složitá věc hlavně co se týče času, ale baví mě to a dělám to pro Vás, a proto v tom hodlám pokračovat a vylepšovat vše co se dá.

Chtěl bych Vám všem poděkovat za Vaší přízeň a doufám, že si ji zachováte i v  roce 2013. Rok 2012 byl v mnoha věcech pro nás velkým přínosem. Oslavili jsme první rok. Udělali jsme pro Vás hned několik změn, co se týče grafiky, ale toto se už stalo, teď bych se spíše zaměřil na to co chystáme nového. Do roku 2013 se nic zásadního nebude měnit. Ze začátku roku chceme web optimalizovat pro vyhledávače. A opět Vám začneme každý den přinášet novinky, zábavu, zajímavosti a spoustu dalšího. Rozhodně neusneme na vavřínech. Také pro Vás plánujeme nový projekt, ale nyní Vám neřeknu, kdy by přesně měl být hotový, protože vše je zatím ve fázi plánování. Hlavně bych chtěl poděkovat těmto lidem, protože právě oni mají tu zásluhu na tom jak Editmax vypadá, návštěvnosti a na článcích. Je to pár klíčových osobností, protože soupis všech není možné dát dohromady.

 

Mé velké díky patří těmto lidem:

Richard Chrenek – Vám píše o novinkách v IT i přesto, že jeho jazykem je Slovenština tak píše články v češtině. Za tohle má u mě obrovský obdiv.

Robert Pokorný – Psal články a nyní domlouvá spolupráce díky němu jsme navázali novou spolupráci.

Daniel Bernard – Podílí se na grafické tvorbě Editmaxu, díky němu má Editmax tak pěkný vzhled.

Michal Dorunda – Propaguje stránku, díky němu se zvedla návštěvnost o několik procent.

Karolína Heplová – Propaguje stránku u sebe ve škole a i na Facebooku.

 

Bez Vás by to bylo o dost těžší! Chtěl bych poděkovat celému týmu, že tak nádherně spolupracujeme a za celý tým bych Vám chtěl ještě popřát hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2013 a těšíme se na Vaší přízeň.

Související články

2 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tlačítko zpět nahoru