Ze zahraničí

Podvod jménem Obama (4. část)

obama20_sq-6f9b96594e0aed00c1be3884cd0f8266508ee364-s6-c30Jedná se o sérii 10 článků o Obamovi a jeho nasazení do vlády tajnou světovou vládou. Jde o přepis titulků ze stejnojmenného dokumentu.

Každý v Carterově administrativě od Cartere a Mondale a Volkera a Brzezinskiho byli všichni členové Trilateral Commission. Zakládající člen rapové skupiny Public Enemy, Professor Griff, nám sdělil svůj pohled na fenomén Obama. Baracka Obamu vynesla aristokracie. Dostal zelenou od určitých tajných společností a vzali ho mezi sebe. Opravdu si myslím, že imperialismus a fašismus potřebuje plastiku.

A ta plastika má být černá. A proč si to myslím? Je to jednoduše proto, že si myslím, že se hodlají vrhnout na Afriku. Jasně, v Africe už jsou, ale chtějí úplnou kontrolu nad všemi přírodními zdroji

které si chtějí vzít s sebou v 21., 22. a 23. století. Chápete mě?  Takže si myslím, že musí projít fází aktivizace mas s tmavou pletí. Opravdu věří, že musí přijít změna, ale změna o které mluví není nutně změna k lepšímu, co se týče normálních lidí. Je to pravděpodobně spíše změna k lepšímu pro ně.

Nebude to změna pro nás, malé lidi na totemu. A nikdo se nekouká na program. Dokud se správně staví ke věcem, dokud má správnou barvu kravaty, správný úsměv, opakuje pořád dokola ty slogany,

a vede to domů, průmětný, tak ten průměrný Američan prostě spolkne háček, vlasec i naviják. A my vlastně nevíme, jaká ta agenda je. V r. 1979 ve své knize „Bez Omluvy“ napsal senátor Barry Goldwater: „Trilaterální Komise má být prostředkem k multinacionální zabrání obchodních a bankovních zájmů za pomoci uchvácení moci politické vlády Spojených států. „Trilaterální Komise představuje šikovné a koordinované úsilí jak se zmocnit kontroly a založit čtyři centra moci: politické, monetární, intelektuální a náboženské. To, co Trilaterální Komise zamýšlí, je vytvoření celosvětové ekonomické moci nadřazené politickým vládám, včetně vlád národních států. Všichni manažeři a tvůrci toho systému budou vládnout budoucnosti. Bilderberg vydává výkonná rozhodnutí a základní direktivy svým podjednotkám implementace. Trilaterální Komise bere agendu Bilderberg Group a provádí jí pomocí regionálních skupin kulatého stolu v Evropě, Asii a Americe. Council on Foreign Relations (CFR) slouží jako řídící v sektoru Spojených států kulatý stůl (-síť nevolených „dobročinných“ nebo „vědeckých“ asociací s velkým vlivem) CFR dominoval každé administrativě od dob F.D.Roosevelta. Způsob, jakým vytvářejí politiku a vládnou, je založen na tom, že je to oligarchický systém s více centry. Musíte být finanční oligarcha. Pamatujte, toto není společnost řízená generály, ani knězi, ani byrokraty ani tribuny lidu, nic z toho, je řízena bankéři. Bankéři vládnou a bankéři založili tyto instituce. Dali ty věci dohromady podle modelu Royal Institute for International Affairs,

-Chatham House a podle Milner Roundtable z dob těsně po búrské válce. Takže dokonce před první světovou válkou jste měli Brity, obsazující tyto kulaté stoly, – instituty s publikační činností a konferencemi. A tohle je jak dělají politiku. Po Obamově inauguraci zaplavili členové Bilderberg Group, Trilateral Commission a CFR všechny výkonné mocenské pozice a  vyměnili členy Trilateral Commission a CFR, kteří předtím plnili pozice v Bushově administrativě. Když se podíváte na politickou vládnoucí třídu v USA, musíte říci že je to opravdu žalostná suita bankrotářů a packalů.

Jsou žalostnou výmluvou pro třídu ovládajících. A to je jeden z velkých problémů, které máme, když jdete od Clintona přes Bushe až k Obamovi. Co zůstává stejné je, že ovládající elita dává těmto loutkám příkazy a oni podle toho jednají a tyto příkazy jsou přinejmenším řekněme mířící nesprávným směrem. V podstatě je to v bankrotu. To vše povede ke kolapsu této civilizace. To, co dělají je, že užívají existenci Spojených států jako dříve mocného národního státu, aby si prováděli své Wall-Street fantazie o světové dominanci a udržování svých kapitálových struktur a udržováním svého systému plenění, a to nejde. Takže základní věc je: Oni se zmocnili této země a je potřeba si ji vzít od nich zpátky. Je potřeba dostat Wall Street z vlády v takovém případě byste měli rozumnou šanci vrátit se zpátky k prosperitě a k nějakému druhu míru a řádu v mezinárodních vztazích. Měli jsme možnost mluvit s ekonomem Georgem Humphrey. Vytvořili elitu moci. To nemluvíme o vašem …  o tom milionáři na hlavní ulici. Nemůžete být ani členem klubu, pokud nejste multimiliardář. A přátelé, toto není o bohatý versus chudý. Toto je o velmi velmi malé hrstce nejhoršího zločinného elementu na této planetě který manipuluje a ničí ty dobré lidi tohoto národa a světa. A tenhle Obama, s tou jeho změnou, koukněte se na lidi, kteří mají prý vymyslet to vzpamatování ekonomiky.

Larry Summers. Skvělý! Pokaždé, když mluví o Larry Summersovi, je vždycky skvělý. Je to další skvělý.

To je ten, který pomohl odstranění Glass-Steagall Act – zákona o bankách který byl zaveden ve 30. letech, aby se banky nemohly stát gangstery, kterými se staly. V 90. letech počíná bublina derivátů – díky lidem jako Alan Greenspan, Rubin, Summers, spoustě lidí, kteří jsou nyní zpět v Obamově administrativě. A ty deriváty si myslím, jsou ústředním bodem všech dnešních problémů. Toto jsou ti samí lidé:  Geithner z ministerstva financí. Dovedete si to představit? Teď máte ministra financí, který je pod ochranou skupiny Roberta Rubina a Larry Summerse, která odstranila Glass-Steagall a rozbila

regulace, které by zabránily těm bankám a finančním obchodníkům, aby se z nich stali tito zločinci.

Bývalý šéf New-Yorské Federální Rezervy? A nyní je to náš ministr financí? A jak všichni víme tak Federální Rezerva je asi tak „federální“ jako  Federal Express. (soukromá poštovní firma) Je to soukromá banka. A teď necháme tohoto chlápka to celé řídit?  Já myslím Wall Street zabral vládu ve Washingtonu za bílého dne. Každý jeden z těch, které jmenoval podporují současný stav. Každý z těch, co jmenoval, je tam proto, aby něco vydřel z Američanů. Každý, z těch lidí, které jmenoval, pracují, aby zrušili republiku a ústavu v této zemi. Ministr financí Timothy Geithner, člen Bilderberg Group a Trilateral Commission. ministryně zahraničí Hillary Clinton je členem Bilderbergu a CFR.

Je také manželkou člena Trilateral Commission Billa Clintona. Velvyslankyně v OSN Susan Rice, členka Trilateral Commission. Poradce pro národní bezpečnost generál James L. Jones, člen Bilderbergu, Trilateral Commission a CFR. zástupce poradce pro národní bezpečnost Thomas Donilon, člen Trilateral Commission a CFR. Zvláštní vyslanec ministra zahraničí Henry Kissinger, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission a CFR. Předseda výboru ekonomické obnovy Paul Volcker, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations. Šéf národní tajné služby admirál Dennis C. Blair, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission a CFR. Ministr obrany Robert Gates, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission a CFR. Zástupce ministryně zahraničí James Steinberg, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission, CFR. Zvláštní vyslanec ministerstva zahraničí Richard Haas, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission, a prezident CFR Obamův prezidentský poradce Alan Greenspan, člen Bilderberg Group, Trilateral Commission a CFR. Zvláštní vyslanec ministerstva zahraničí Richard C. Holbrooke, člen Bilderbergu, Trilateral Commission a CFR.

A seznam pokračuje a pokračuje i kdyby byl Barack Obama nejskvělejší osobou na světě, je to sluha

a byl k moci přiveden globální elitou, aby prováděl jejich agendu. Lidé se musí podívat skrze Obamu a pochopit, že prezidenti přicházejí a odcházejí, ale vláda stínů a její program zotročení lidstva pokračuje. Jak mohou být lidé tak hloupí a důvěřiví, že věří té politické sebrance. Někteří lidé, kteří volili Obamu se snažili myslím především vyjádřit, něco podstatného: nenávist k Bushovi, Chenymu a neokonům, touhu potrestat republikány za jejich riskantní podniky, jejich policejní stát a ekonomickou depresi. Druhá otázka byla, že lidé cítili, že Bush je prodal proudu světové deprese.

Je samozřejmě v tomto ohledu novým Hooverem (prezident 1929-1933), takže se snažili dostat něco jiného. Tragédie ovšem je  (a to je proč byl Obama připravován po dobu 30 let) že Obama je zde, aby zklamal a podvedl všechny tyto naděje. Obama to je krutá mystifikace. Je to podvod. Je absolutním popřením všeho, co byste očekávali od amerického prezidenta. Je velmi znepokojivé vidět lidi dobré vůle znovu a znovu skákat na špek špičkové propagandě. Stalo se to po 11. září. Američané byli masově nameteni do davové psychologie, iracionálně házeli zdravý rozum z okna a dělali vše, co jim administrativa řekla. Obecný lid se nakonec chytil na fakt, že George W. Bush byl podvodnický gangster, a na to, že ekonomika padala volným pádem. a doprostřed toho všeho se postavil Barack Obama a řečnil proti zneužívání lidu a proti establishmentu. Se zvolením Baracka Obamy se svět radoval, že Spojené státy už nejsou v rukou šílenců.

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkontrolovat také
Zavřít
Tlačítko zpět nahoru