DuchovnoNemociVesmír

Léčivá Bio – energie

haende_reiki_internet (1)Bio energie – Hodně lidí o ní ani netuší a ani neví jak ji používat. Není moc silné, ale dokáže vyléčit malé zranění. Jako například, bolest hlavy hlavy, zubů a svalů. Abychom však mohli začít léčit, potřebujeme tuto energii nejprve nahromadit. V následujících řádcích si ukážeme jak na to. Ještě před tím než se do toho pustíme, chci upozornit, že by toto měli zkoušet jen lidé, kteří se dokáží soustředit, dokáží zkrotit své myšlenky, aby je nerozptylovali. Takže dámy a pánové, připravte se. 

 

ruky V první řadě je potřeba se uvolnit. Polohu zvolte takovou, jaká Vám vyhovuje. Vůbec nemusíte sedět v tureckém sedu. Tento cvik je hlavně o soustředění. Dbejte, aby Vás okolo nic nerušilo. Lépe řečeno, vaší mysl. Ruce mějte těsně u sebe, stejně jako na obrázku.

Možná někdo z vás zná čakrový systém. Pokud někdo z Vás ví, kde se nachází 3 čakra. Pro toho kdo neví. – Okolo břicha (viz obrázek – třetí od spodu)

 

 

solar

V této oblasti si představte, že máte ve svém těle bílou zářivou kouli, okolo celé oblasti pupíku. Soustřeďte se na ní a pozorujte, jak

vypadá. Jak krásně září. Je to Vaše duše. Nyní si představte, jak jde z této koule (duše) energie, vychází z duše a pomaličku postupuje  čakrovým systémem. Tato energie se dělí u páté čakry (oblast hrtanu). Část energie směřuje k jednomu ramenu, druhá k druhému. Prochází celým ramenem, pokračují přes celou ruku až k předloktí, od předloktí pokračují až do dlaní. Představujte si tento koloběh stále, čím déle, tím nahromadíte více energie. Intenzita energie je tak silná, jak silná je myšlenka a emoce. Představujte si, jak proudí z Vaší duše celou zmiňovanou trasou až do dlaní. Neustále proudí. (ruce stále držíte u sebe). Představujte si, že si vytváříte tzv. energetickou kouli.

Co cítíte?  Dlaně by měli brnět, měli byste cítit tlak, někdo dokonce cítí vítr, teplo, chlad či vlnění. Mezi dlaněmi máte obrovské množství energie.

_____________________________________________________________________

A co s touto energií?

Můžete s ní léčit malé poranění, jak je již zmiňováno. Dlaněmi překryjte místo, které chcete léčit. Nepokládejte dlaně, nechte je zdvižené pár centimetrů nad tím místem. Tuto energii samozřejmě ovládneme pozitivní myšlenkou. Představte si jak tuto energii vypouštíte do konkrétního místa a ta to tam krásně regeneruje a léčí. Jako kdyby tato energii bolest čistila.

Samozřejmě je třeba ovládnout intuici, kdy stačí.

Upozorňujeme, že je to životní energie a plýtvání s ní ve velkém není dvakrát rozumné. Trénovat s ní můžete. Tato energie je omezená a doplňuje s pomalu. Bio – energii nedoporučujeme léčit druhé osoby, mohli byste přenést nemoc na sebe, a nebo se vyčerpáte.

 

Převzato a přeloženo z Evolúcia Vedomia

 

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkontrolovat také
Zavřít
Tlačítko zpět nahoru