Site icon Editmax

Jak aktivovat sílu šišinky?

tumblr_m6hx445kmd1r18up1o1_500Lidé jsou obdarování jistou částí mozku nazývanou šišinka (epifýza), které se někdy říká třetí oko.

Důvod, proč se jmenuje šišinka, je ten, že se podobá šišce z borovice. Ukrývá v sobě však víc, než jen funkce, které jí oficiální připouští věda.

Tato část mozku je běžně zodpovědná za produkci hormonu melatoninu, zodpovědného za modulaci spánkových cyklů. Jde o derivát hormonu seratonin, který se občas označuje za hormon štěstí.

Proč lidé nevědí o všech funkcích šišinky?

Šišinka se nachází ve středu mozku mezi levou a pravou hemisférou. Důvodem, proč se o všech jejich funkcích mlčí je, aby se lidé nedozvěděli o plném potenciálu a schopnostech svého mozku. Šišinka je vlastně portálem mezi fyzickým a spirituálním světem. Při její aktivaci začne mít člověk pocity euforie a jednoty, které zaplní jeho anebo její mysl. V podstatě nebudete pocit vševědoucnosti.

Aktivace šišinky se dá dosáhnout pomocí jódy, meditace a par dalšími okultními metodami. Když už dojde k její aktivaci, člověk je potom schopný volně cestovat do jiných dimenzí, kterým se někdy říká i astrální projekce či vizualizace na dálku. Pomocí pradávných metod a pokročilých technik dokáže člověk údajně i kontrolovat myšlenky a činy jiných lidí ve fyzickém světě.

Výzkum prováděný v bývalém Sovětském svazu

I když se to zdá neuvěřitelné, bývalý Sovětský svaz, ale i mnohé tajné spolky, poměrně rozsáhle tuto oblast zkoumali. Samozřejmě, zjištěné informace si nechali pouze pro sebe. Důvodem, proč nejsme schopni využívat schopnost svého mozku je množství fluoridu sodného a jiných fluoridů, které konzumujeme na denním pořádku.

Šišinka totiž absorbuje většinu fluoridu sodného, který se dostane do našeho těla. Ten potom šišinku doslova oblbuje a není schopná udržovat v rovnováze hormonální procesy v těle, ani fungovat jako postál do spirituálního světa.

Problémem jsou dva hlavní zdroje fluoridu sodného:

  1. Pitná voda – jde o problém hlavně v USA, Kanadě, Irsku, Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu, kde se fluoruje pitná voda z vodovodu. Na Slovensku a v Čechách se pitná voda naštěstí nefluoriduje.
  2. Zubní pasty – téměř každá zubní pasta dnes obsahuje fluorid sodný, který údajně chrání zuby před zub (což je samozřejmě nesmysl – fluór způsobuje dentální fluorozu, zvýšenou lámavost kostí a dokonce i rakovinu).

Takže způsobem, jak se vyhýbat fluoru, je omezit jeho zdroje. U nás je relativní čistit si zuby zubní patnou bez fluoru a vyhýbat se dentálním vodám, které ho také často obsahují.

Nechceme nyní vyznít jako nějací konspirační teoretici, no uvedený stav je důvodem, proč je v součastnosti velké odpojení fyzického světa od světa spirituálního.

Zdroj

Exit mobile version