InternetSoftware

Skype aktualizujete už i pomocí Windows Update

Rok od odkoupení Skypu společností Microsoft jsme se dočkali možnosti aktualizovat tento populární komunikační klient i pomocí služby Windows Update.

Ani po 15 měsících od akvizice Skypu za částku 8,5 miliardy dolarů Microsoft nezahálí a pokračuje v užší integraci Skypu do svých produktů, čehož důkazem je vydání Skype pro Windows Phone, vývoj verze pro rozhraní Windows 8, nebo integrace v kancelářském balíku Office 2013.

Uživatelé systému Windows si od 14. srpna mohou Skype aktualizovat také pomocí služby Windows Update. Při pravidelné aktualizaci systému se tak dostanete i k nejnovější verzi Skypu, jakož i dalších produktů od Microsoftu (Office, Essentials). Stačí spustit Windows Update a vyhledat nejnovější aktualizace, o ostatní se systém postará automaticky.

 

Ukázka aktualizace ve službě Windows Update

Co se týče nejnovějšího Skype 5.10, ten přináší sjednocený seznam přátel z Facebooku a Skypu, dále možnost označení oblíbených přátel, kteří se budou zobrazovat v seznamu nad ostatními kontakty a také zlepšení podmínek placených služeb.

Ti z Vás, kteří z různých důvodů mají službu Windows Update vypnutou, mohou na novou verzi Skypu aktualizovat přímo v rozhraní aplikace, nebo pomocí stránky Skype.com.

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkontrolovat také
Zavřít
Tlačítko zpět nahoru