Ze zahraničí

Podvod jménem Obama (6. část)

obama20_sq-6f9b96594e0aed00c1be3884cd0f8266508ee364-s6-c30Jedná se o sérii 10 článků o Obamovi a jeho nasazení do vlády tajnou světovou vládou. Jde o přepis titulků ze stejnojmenného dokumentu.

Bylo osvěžující vidět lidi, kteří se postavili skutečné mocenské struktuře, a nenechali se oklamat loutkami elity jako Bush a Obama. Jeli jsme do Dallasu, abychom něco natočili o „We the people“ stavícím se proti skutečnému nepříteli. Hej, Chci mluvit k těm dělníkům tam na tom parapetu, ti co kouřili jen uskočili zpátky. Jste s Americkým lidem, my to víme. Ale pochopte, jako pracovníci uvnitř nejste ve federální budově. Jste v soukromé Federální Rezervě, která to jméno užívá jako podvod. Je to jako by moje jméno v seznamu bylo Federal Reserve Jones. To ze mě ale nedělá federální vládu. Nejsem federální agentura. Ale kdybych říkal, že moje jméno je Federální Rezerva,

mohl bych jít a podplácet politiky a oni by mě dostali k moci a já bych pak mohl tisknout peníze a dávat úvěry a pak bych si mohl koupit svět. To je to, co tihle zločinci udělali. Mnoho lidí si myslí, že FED je už součást vlády. Ale není. Je kontrolován klikou nevolených a nikomu neodpovědných bankéřů, kteří se potajmu schází. Většina z těch lidí nikdy neprošla formalitami slyšení v Senátu a Senátním potvrzením. (nutných pro vstup do úřadu pro USA) Tvrdí, že jsou součástí vlády USA.

A maskují se jako by byli vládou USA. Ale ve skutečnosti je to čistě soukromá operace. Šakalové, hyeny, dravci, všichni loajální ne americkému lidu, ale bankám na Wall Streetu, což je odkud většina z nich pochází. Nyní každý ukazuje na Baracka prezidenta Obamu, a říká: „Ty dáš tu ekonomiku dohromady, ty dáš tu ekonomiku dohromady,“ ale prezident má velice málo do činění s ekonomikou.

To je všechno šéf FEDu, který přinejmenším určuje tu politiku. Je to soukromě vlastněná společnost, tenhleten FED. Oni určují tu agendu. Tihleti chlápkové se maskují jako federální instituce. Jsou soukromým bankovním konsorciem a toto je jejich fasáda, firma v jejich majetku. Federální Reserva není federální. Je to fasáda pro soukromý bankovní kartel. Je to v záznamech (ze slyšení v kongresu) a to jsou oni, kdo organizují ten ekonomický kolaps, který právě vidíme. A to je proč jsme tady. Když jsme byli na demonstraci „Pryč s FEDem“ před Federální Rezervní Bankou v Dallasu v Texasu, mluvili jsme s bratrem Rona Paula Waynem Paulem. 1913. Zákon o Federální Rezervě byl schválen. V Kongresu, kde byli všehovšudy tři lidé v sále. (těsně před vánoci) V té době potřebovali pouze většinu hlasů, aby něco prošlo. Takže v r. 1913, byl schválen zákon o Federální Rezervě. o 20 let později v r. 1933, pod vládou Roosevelta byly USA prohlášeny bankrot. A v r. 1933 ta Federální Rezerva, soukromá banka říká: „OK, USA, co nám dáš do zástavy za dluh, který nám dlužíš?“ Co se stalo v r. 1936? Ví někdo? Založili jsme sociální pojištění a vy, já a naše děti, a děti vašich dětí byly dány jako zástava na dluh naší vlády Federální Rezervě. A to je kde jsme teď. Trvalo to 20 let, aby tato země zbankrotovala, a od té doby naše vláda operovala s autorizací stanného práva. Není to prezident, kdo v této zemi rozhoduje. Je to ministr financí, který je dosazen a usazen Federální Rezervou, aby spravoval ten bankrot. Od té doby jsme byli vždy v bankrotu. Takže natiskonout 700 miliard dolarů a pustit je do oběhu, jak jim to projde? Manažerovi bankrotu to řekne Federální Rezerva: „Tudy se má jít.“ To je kde dneska jsme. Jo, musíme zdůraznit, že kongresman Ron Paul teď má spoustu podporovatelů pro svůj zákon ve sněmovně Reprezentantů k auditu toho soukromého Federálního Rezervního syndikátu zločinců. V r.1913 byla lidu zcizena moc této země vydávat peníze. Podle Ústavy toto právo patří Kongresu ale bylo odevzdáno zákonem o Federální Rezervě. Federální Rezerva není „federální“ stejně jako Federal Express. Ale přesto má moc určovat směr a použití peněz v naší ekonomice. Pokud bychom si tuto moc vzali zpátky a podřídili FED ministerstvu financí, začneme být teprve v pozici, že budeme schopni mít kontrolu nad měnovou politikou pro lidi v USA.

FED je naprosto soukromý a Alan Greenspan, před dvěma týdny na televizi PBS řekl na kameru, že oni jsou nad zákonem, Kongresem, prezidentem, každým. Žádný soud nemůže nic. „My řídíme Ameriku.“ Co je správný vztah…  Co by měl být správný vztah mezi šéfem FEDu a prezidentem USA? No, především, FED je nezávislý úřad, a to v podstatě znamená, že ve vládě neexistuje žádný úřad, který může zvrátit kroky, které provádíme. Dokud to takto je – a není žádný důkaz, že by vláda nebo Kongres, nebo někdo jiný vyžadoval, abychom dělali věci jinak, než si myslíme, že je správně, pak ten vztah, bez obalu řečeno, není vůbec podstatný. Všimněte si co Greenspan říká. Greenspan říká, že FED je nad zákonem. A ve skutečnosti, v praxi nad zákonem je. Nikdo, pokud vím, nikdy neprovedl ve FEDu účetní audit. Jednu z prvních věcí, kterou bychom měli udělat, pokud FED znárodníme je jít tam a udělat audit. Kdo ukradl peníze?  Kdo se podílel na korupci? Je tam celá série lidí když jdeme zpět kod Volckera, ke Greenspanovi, a Bernankemu atd. Pomyslete ta arogance! Soukromá skupina bank nechala schválně zbankrotovat národ aby si tuhle zemi mohla koupit. Privátní skupina bank, která nám naše vlastní peníze půjčovala a oni nám říkají, že jsou nad zákonem. Nejste nad zákonem, zločinci! Nikdo není nad zákonem! Nikdo není nad zákonem a ta soukromá Federální Rezerva k čertu není taky! Od založení FEDu v době  Woodrowa Wilsona, Federální Rezerva udeřila několikrát. Nezastavili krach 1929, nezastavili bankovní paniku 1932-1933, a nyní jsou příčinou krize derivátů, protože oni jsou ti kdo to zavedli s Alanem Greenspanem. Místo toho, aby naše ekonomika byla o zboží, službách a skutečných produktech a výrobě, Je to všechno o těchto chlápcích, soukromém FEDU, který se maskuje jako součást vlády, který ovládá vydávání peněz a úvěru. To jsou oni, kteří odřizli likviditu na trhu. Řekli nám, že máme ekonomiku založenou na dluhu, a pak, když už nás dostali, tak to odřízli. a mají nás pod palcem a implodují ekonomiku, aby ji mohli zabrat. To je to, co teď dělají. Mají to ve svých vlastních dokumentech. Je to v jejich vlastních prohlášeních. Tvrdí, že nám dávají jakousi omezenou moc – dejte nám bilióny dolarů na vykoupení bank – jsou to už biliony dolarů, ne 850, jak říkají. A my dáme ekonomiku do richtiku. Ale oni hromadí ty peníze a kupují další banky, které nejsou součástí FEDu. kupují pojištovny, kupují silnice, infrastrukturu, mediální impéria, vojenský průmysl. To co ty banky dělají je, že implodují ekonomiku odřezáváním úvěru a pak až to vše opravdu spadne na dno  (a oni znají to dno, protože všechno kupují) začínají dávat peníze zpět do ekonomiky, a pak to zase jde nahoru. Takže jdou nahoru, pak nás odstřihávají, jdou nahoru a zase dolů a tím se napakují. A všude po celém světě vždycky odříznou nějakou zemi, zničí ekonomiku.

Je to jasné z jejich vlastních dokumentů IMF a Světové banky. Je to jen zahraniční rameno toho samého kartelu. A toto jsou lidé, kteří tvrdí, že jsou zachránci ekonomiky, lidi, kteří stvořili každou důležitější krizi v posledních sto letech – FED. Takže je to ilegální, je to neústavní a je to úpadek.

A já si myslím, že úpadek je co všichni teď vidí. Jo, to co dělají, že vás nechávají si myslet, že ten dábel Clinton všechno řídí. Pak, ach, Bush nás zachrání, a pak, hmm, Bush byl dábel. Teď budeme zachráněni Obamou. Ale on je jen loutka. A jak se budeme propadat až zničí tu ekonomiku, oni mají všechny peníze a moc, ale také chtějí pózovat jako zachránci. Takže Obama má být ten zachránce z deprese a on nás zachrání s více než milionem lidí  (řekl: „tak velké jako naše armáda“) domácí špionáže. Třemi miliony environmentalistů. Takže dá těmto lidem práci pro vládu jako vládní byrokrati a konfidenti. aby šli a řídili ostatní, těch 290 a něco miliónů Američanů. A toto je klasický fašismus. Komunisti to taky dělali. Každé hierarchicky integrované velení a vláda autoritářského systému to dělá. Takže oni jen opakují, co ta samá skupina bank udělala v Německu, Rusku. Jak víte, je to v Komunistickém manifestu – mít soukromou centrální banku, protože soukromí centrální bankéři ve skutečnosti stáli za těmi myšlenkami které Marx a Engels pak šířili. Lidi řeknou: „Hmm, proč by banky chtěly komunismus?“ To neexistuje. Przní nás. Zabírají nás. Strkají nás do pracovních čet. Udělají z nás otroky. A řeknou: „Lidský ráj! Podívejte! Chlapče, vedeš si dobře!“ A pak převedou všechno bohatství země do zahraničí. Globalisti jsou vně všech národů. To jim dává bezpečí a mezi sebou hrají se státy hru monopoly. A to je před čím stojíme. Takže oni zavádějí v USA klasickou tvrdou tyranii. Ale my máme internet. Naše počty se zvyšují. Alternativní média se šíří. A to je proč se chtějí do toho navézt, aby zavřeli internetu ústa a zregulovali ho a zdanili ho. Ale je příliš pozdě. Jejich hra je hrou s pravidly 19.-20. století. Ale je 21 . století, století odporu proti tyranii. A bude to těžký boj, s lidmi a svobodným lidstvem na jedné straně a Novým Světovým Řádem na té druhé. A každý z vás tam se počítá, a měl by se zapojit do tohoto boje je to jiné, než cokoli předtím, protože toto je život nebo smrt. Všechno záleží na tom tyto lidi profláknout. Všechno závisí na tom lidem ukázat, že toto je ten Nový Světový Řád, toto jsou zločinci. Máme tu co do činění s králi krys, lidmi, kteří provádějí tyranii po celém světě. A buď padnou, nebo my padneme. Buď celosvětová doba temna a nový věk tyranie a útisku pod pláštíkem vědy, nebo nový věk svobody a volnosti a nová renesance.

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkontrolovat také
Zavřít
Tlačítko zpět nahoru