HardwareInternetZajímavosti

Dočkáme se 13 palcového MacBooku Pro s Retina displejem?

Na červencové konferenci WWDC Apple představil chystané novinky tohoto roku, mezi nimi i 15″ MacBook Pro s Retina displejem. Server MacRumors však zveřejnil screenshot benchmarku, který zřejmě pochází z 13 palcového MacBooku s Retina displejem.

Screenshot benchmarku se objevil v databázi programu Geekbench. I když se v něm neuvádí oficiální název zařízení, označení MacBook Pro 10,2 naznačuje, že se po 13 palcovém MacBooku Pro (označení 9,2) a novém 15 palcovém MacBooku Pro s Retinou (označení 10,1) možná dočkáme i tohoto „utajeného“ modelu.

Podle detailů zařízení by měl 13 palcový MacBook s Retinou obsahovat 8 GB paměti RAM, a stejný procesor se základní deskou, jakou najdeme na současném 13 palcovém MacBooku. V tomto zařízení tak bude novinkou pravděpodobně jen samotný Retina displej s vyšším rozlišením, tenčí profil a operační systém Mac OS X 10.8.1. Spolu s objevením záhadného MacBooku se objevily i informace o zařízení iMac 13,2, což svědčí o plánu Apple vydat nové modely stolního počítače iMac.

Související články

Komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkontrolovat také
Zavřít
Tlačítko zpět nahoru