Hardware

Samsung již prodal více než 20 milionů smartphonů Galaxy S III

Společnosti Samsung se 100 dní od představení smartphonu Samsung Galaxy S3 podařilo prodat 20 milionů kusů tohoto špičkového smartphonu. V souvislosti s dosažením rekordu chystá společnost nové barevné varianty smartphonu.

Za 100 dní od uvedení smartphonu tak Galaxy S III (označovaný také jako Samsung i9300) dvojnásobně překonal prodejní čísla svého předchůdce. Není tedy divu, že Samsung označuje svůj nejúspěšnější mobil přívlastkem „rekordní“.

 

 

Zdroj: Cnet.com Zdroj: Cnet.com
V případě, že v současnosti nejste vlastníkem tohoto zařízení, ale uvažujete o jeho koupi, možná Vás potěší zpráva, že Samsung v následujících měsících chystá uvést tento model ve čtyřech nových barvách – Amber Brown (hnědá), Garnet Red (červená), Sapphire Black (černá) a Titanium Gray (šedá). Doposud si případní zájemci mohli vybrat jen mezi bílou a modrou variantou. K dispozici však byly i doplňkové kryty přímo od Samsungu a jiných společností.

Zdroj: Cnet.com Zdroj: Cnet.com

Prozatím však nebylo specifikované, ve kterých zemích se tyto kryty budou, respektive nebudou prodávat, proto doufejme, že se nových barevných variant dočkáme i my.

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tlačítko zpět nahoru